Det här spelar vi i helgen (vecka 4)

Kong-redaktionens spelsug går fortfarande på sparlåga efter ett intensivt avslut på 2019. Den här helgen fortsätter vi att småpeta i spel från förra året i väntan på lite bitigare släpp att sätta tänderna i.

Rickard

Nya favoriten Dusk till PC kommer att fortsätta gå varm. Som en resa bakåt i tiden då Quake var en nyhet. Fantastisk känsla och kontroll, så jag är nog lite kär. Dessutom fortsätter mitt och sonens äventyr i Yoshi’s Crafted World. Urgulligt!

Anders

Lunar New Year-eventet har rullat igång i Rocket League, och det var allt som krävdes för att jag skulle släppa The Division II och Forza Horizon 4 och hoppa in i arenan igen. Mitt dämpade spelsug efter nyår håller i sig en vecka till, så några rundor i Rocket League känns som en lagom nivå den här helgen. Kanske kompletterat med någon eShop-överraskning också. Vi får se.

Malin

Nog för att förra helgen var avsatt till att bara vila och att saker sällan blir som man tänkt sig… Men att bli totalt däckad i feber så att jag inte ens kom i närheten av att orka hålla i en spelkontroll var verkligen inte planen. Den här helgen hoppas jag därför på revansch mot min envisa förkylning och energi nog för spela några retrospel. På listan finns, kvar sen förra veckan, The Way Remastered, samt Fantasy Zone som släpptes igår. 

Thord

Jag har roat mig med att svära över Dark Quest II (recension kommer), samt plattformshoppa lite med Shantae i Shantae and the Pirate’s Curse på sistone. Det blir nog lite mer av det i helgen, såvida jag inte sätter igång med PictoQuest som jag plockade upp på en rea nyligen. Vi får se, spelsuget är fortsatt lågt och såväl välbekanta Yoshi’s Island som ospelade Breath of Fire II lockar lite ljumt sådär.


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: