Det här spelar vi i helgen (vecka 3)

Spelandet går lite på sparlåga hos Kong-redaktionen efter julledigheten. I väntan på årets första spännande spelsläpp (sa någon Animal Crossing: New Horizons?) rafsar vi runt i rabattlådorna på eShop och rensar lite spelen som tillkom på att spela-listorna förra året.

Rickard

Eftersom Nintendos reor på sina egna spel är lika dåliga som avlägsna så kände jag mig illa tvungen att kasta ut lite extra pengar den här gången, för att spara några kronor. Inte bara på tidigare inköpta Mario Party, utan nu även på Yoshi’s Crafted World. Ett för övrigt alldeles förträffligt litet spel som kommer att fortsätta spelas under helgen. I co-op med sonen, förstås. Nintendo kan verkligen det här med barnvänliga flerspelarspel.

Anders

Jag börjar tro att jag överdoserade med Switch-speltimmar under julledigheten, för det har inte blivit många timmar med Nintendos konsol efter nyår. De senaste dagarna har jag känt mig lite sugen på att återvända till bondgården i Stardew Valley, så det kan nog bli några timmar av det i helgen. Eller så kanske det här blir helgen som jag plockar upp Return of the Obra Dinn. Om inget annat för att det skulle tvinga mig att börja tjata om något annat spel från skämshögen.

Malin

Efter en långhelg med yoga och meditation är jag helt slut och behöver tydligen vila upp mig. Så förutom att ta det extremt lugnt (typ sova, sova, och antagligen sova ännu mer) ska jag resa några timmar med tåg den här helgen. Eftersom jag blev tipsad om att köpa The Way Remastered på rean så hoppas jag att det passar perfekt att spela på resan. Eventuellt varvar jag det med lite Mario + Rabbids Kingdom Battle om jag inte somnar innan. 

Thord

Jag är lite ur spelgrooven just nu, det har varit lite för mycket annat. Det vore kul att starta något nytt, men jag tvivlar på det, så det blir nog några rundor Dark Quest II eller så startar jag upp Breath of Fire – det har jag varit sugen på ett tag. Men i verkligheten känns det mer sannolikt att jag spelar lite Yoshi’s Island, eller Snooker 19.

Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: