Det här spelar vi i helgen (vecka 39)

Storsläppen duggade tätt förra veckan, och Kong-redaktionen har nu ett digert utbud av spel att välja mellan – och inte bara på Nintendo Switch. Kandidaterna till helgspel utökas dessutom med det massiva JRPG:t Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age, som släpps till Nintendo Switch idag. Det är hård konkurrens om speltimmarna. Så vilka spel är det som lockar i helgen?

Rickard

Eftersom jag ska jobba hela helgen så blir det nog ganska lite spelande för egen del. Men har åtminstone tänkt klämma in några timmar Bloodstained: Ritual of the Night som ju så käckt ingår i Xbox Game Pass för PC. Vad mer? Säkert lite Link’s Awakening också. Men allt detta efter lördagshockeyn, så klart.

Anders

Jag var hemma i höstsnuva två dagar den här veckan, och spenderade större delen av dem under ett berg av filtar, med en handkontroll i handen och Borderlands 3 på tv:n. Efter två dagar av XP rätt upp i armvecket så känner jag mig ganska nöjd med nummerknarkandet. Det får bli temposkifte i helgen. Night in the Woods, kanske?

Malin

Känns som det är hack i skivan här. Inte en sekunds speltid förra helgen heller! Dåligt mående kom ivägen igen. Så inför den här helgen sänker jag mina krav och hoppas på att jag åtminstone ska klara av att spela lite Mario Kart Tour till iOS. Mina första försök i dag resulterade i kraftigt illamående och 120 i puls. Önska mig lycka till. Det lär behövas.

Thord

Spenderade veckan på resande fot så det känns som att jag har en hel del att ta igen. Jag har inte gjort mycket mer än att spelat/irriterat mig på Puzzle Quest (som är så här bra) och tänkt att jag skulle starta Snooker 19, men det var lättare sagt än gjort på krängande tåg. Den här helgen blir det dock äntligen Ni no Kuni: Wrath of the White Witch, vilket jag tänker bocka av innan jag tillåter mig själv ge mig på Link’s Awakening. Det kommer med andra ord dröja innan jag återvänder till Koholint…


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: