Det här spelar vi i helgen (vecka 37)

Kong spelar i helgen v37

Lanseringen av nya Kong är ett faktum, och för oss som har jobbat på sajten inför och under lanseringen är det hög tid att ta en paus från spelskrivandet och sajtbyggandet för att faktiskt spela lite. Så vilka spel ska Kong-skribenterna ägna sin tid åt i helgen?

Rickard

Gears of War 5, så klart! Vad trodde du? Nu när kampanjen är avklarad så är det dags att fortsätta nöta multiplayer på allvar, som jag inledde med. Arcade-läget, som jag inte trodde jag skulle gilla, har varit överraskande underhållande. Blir säkert lite Super Mario Maker 2 med grabben också. I vanlig ordning.

Anders

Jobbrelaterade åtaganden innebär att jag troligtvis inte kommer att hinna spela särskilt mycket den här helgen, men jag hoppas kunna ta mig lite längre in i Control. Gears 5 har ju släppts också. Och jag måste spela igenom Super Mario World och A Link to the Past för sjuttioelfte gången, nu när de har släppts på Switch.

…mer sannolikt blir det några avstressande matcher i Rocket League. Jag kommer att ha mycket att spela ikapp i oktober.

Malin

Det finns bara ett spel för mig nu när förbannelsen över mig och Fire Emblem: Three Houses äntligen tycks ha lättat. Ett trasigt spel, en försvunnen laddare, och avsaknaden av futtiga 0,5 volt är bara några saker som har kommit mellan oss de senaste veckorna. Men nu finns det inget som kan separera oss.

Thord

Jag tror bestämt att det blir lite Golf Story, spelet jag inte verkar kunna knyta ihop. Tetris 99 tar alltid lite tid, och så ignorerar jag spelen jag borde recensera för att vandra vidare i Breath of the Wild, efter min lagom galna omstart för någon månad sedan.


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: