Cindered Shadows är sista DLC:t till Fire Emblem: Three Houses

Idag släpps Cindered Shadows till Fire Emblem: Three Houses. Detta är den fjärde och sista delen av DLC:n som ingår i Three Houses Expansion Pass.

I denna nya helt separata sidoberättelsen får vi möta fyra nya karaktärer – Balthus, Constance, Hapi, och Yuri – som är medlemmarna i det fjärde och inofficiella huset Ashen Wolves.

I och med den nya sidoberättelsen så introduceras inte bara nya underjordiska platser i spelet utan också fyra nya klasser: Trickster, Dark Flier, War Monk, War Cleric, and Valkyrie. Platserna, klasserna, och de nya karaktärerna ska efter en stunds spelande av Cindered Shadows även bli tillgängliga i själva huvudspelet.

Om du hoppades på att äntligen kunna sätta en av dina manliga hjältar på en flygande häst så kommer du bli besviken för även den nya klassen Dark Flier är låst till de kvinnlig karaktärerna. Klassen Valkyrie är inte heller könsneutral – kanske mest som ett försökt att balansera upp mot machoklasserna Hero och Grappler som inte har några kvinnliga motsvarigheter i huvudspelet.

Three Houses Expansion Pass finns att köpa för 260 kr och då ingår även de tre DLC:n som släppts tidigare.