The Thing var det minst intressanta här #tbt

Jag vet faktiskt inte varför vi satte The Thing på det femte omslaget, det var verkligen inte ett av de mer intressanta spelen den här veckan. Kanske var det mest eller bäst artwork, ibland får sådant styra, eller så hajpades spelet. Jag minns inte. Någon kommer säkert berätta för oss på Twitter, men tills dess så hoppar vi raskt vidare till de andra spelen som togs upp.

StarCraft: Ghost såg faktiskt väldigt lovande, jag minns att jag var på en pressvisning och jönsade runt i någon form av djungel med scifi-camouflage och folk att skjuta. Det är synd att spelet skrotades, men å andra sidan så fanns det nog goda anledningar till det. En roman, StarCraft: Ghost – Nova, släpptes och handlade tydligen om huvudkaraktärens bakgrund. Jag var inte intresserad nog för att läsa den…

Det var förstås Blizzard som stod bakom StarCraft: Ghost, så vi tog chansen att göra en story på dem med. Och så var det nyheter från Tokyo Game Show med, även om jag inte tror att vi hade någon på plats det här året.

Annars är det förstås Castlevania: Harmony of Dissonance som var mest intressant. Det är ett trevligt Castlevania till Game Boy Advance som fans av serien i regel uppskattar. Vi med, vill jag minnas.

Kong har funnits ett bra tag, sedan 2002 faktiskt, med vissa uppehåll. Faktum är att webbplatsen sprang ur Tvspel.nu en gång i tiden, efter dotcom hade ställt till saker och ting.

Serien #tbt handlar om Kongs tidigare liv. Läs alla delar här.

Läs mer om: