Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

Spelarkiv

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

Smiska Thanos i detta röjiga actionspel med över 30 spelbara Marvel-hjältar.

Mer DLC till Marvel Ultimate Alliance 3

Det har varit mycket Doom det senaste, och det tar inte slut här. Men den här gången handlar det om Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order och ännu ett nytt tilläggspaket. Senast i december 2019 kunde vi läsa om de nya hjältarna i Rise of the Phoenix, och nu är det snart dags att fylla på med ytterligare innehåll i och med det tredje tillägget, Fantastic Four: Shadow of Doom. Förutom Doctor Doom, som onekligen verkar vara relevant här, är det ännu oklart vad paketet innehåller, men Nintendo låter åtminstone meddela via Twitter att släppdatum i nuläget är det lagom luddiga ”våren 2020”.

Mer information om Fantastic Four: Shadow of Doom kommer säkerligen inom kort, och då är Kong där.

Nya hjältar till Marvel Ultimate Alliance 3

Det är den tiden på året igen. Tiden då Marvel Ultimate Alliance 3 får ytterligare ett DLC-paket, Rise of the Phoenix, som ingår i expansionspasset. Fyra nya hjältar står på schemat, med – för mig personligen – Phoenix och Cable som mest framträdande. Övriga två är Gambit och Iceman.

Utöver karaktärerna tillkommer även ett nytt spelläge, Danger Room, samt ytterligare uppdrag i Gauntlet.

Det här spelar vi i helgen (vecka 38)

Årets kanske mest speltäta vecka på Switch går mot sitt slut, och den har bjudit på något för alla. The Legend of Zelda: Link’s Awakening för fans av actionäventyr, GRID Autosport för racingfanatiker, Untitled Goose Game för den som vill ha något nytt och spännande, Puzzle Quest: The Legend Returns för pusselspelare, och JRPG-fans får försöka hinna med Ni No Kuni: Wrath of the White Witch innan Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age släpps nästa vecka. Det är bara 100 timmar långt, trots allt. Inga problem.

Det här är vad Kong-redaktionen kommer att lägga sin speltid på i helgen.

Läs mer