Final Fantasy: Crystal Chronicles-remastern försenas till sommaren

GameCube var en förlorad Nintendo-generation för mig. Jag skaffade en liten silverlåda med handtag så småningom, när Wii redan hade släppts, men jag köpte bara en handfull spel (Resident Evil 4 och Metroid Prime, vill jag minnas) innan den förpassades till en låda i garderoben. Ett av spelen jag missade var Final Fantasy Crystal Chronicles. Jag har sett fram emot att botgöra för det i början av nästa år med den kommande Nintendo Switch-remastern, men jag kommer tyvärr att få vänta lite längre.

Square Enix har avslöjat att remastern, som ursprungligen skulle släppas den 23 januari, nu har försenats till sommaren 2020. Enligt Square Enix behövde teamet lite mer tid på sig för att putsa remastern. Jag får helt enkelt göra ett sommarprojekt av Final Fantasy: Crystal Chronicles istället.