Dongii är en lite mindre Switch-dock

Dongii är inte den första Switch-kompatibla tv-dock-ersättaren vi sett, men den verkar onekligen ganska smart. Du kopplar din Dongii till strömuttaget, och sedan kopplar du din Switch till Dongiin med USB-C, samt tv:n med HDMI (stöd för upp till 4K i 60hz, mer än vad Switchen klarar med andra ord), och vips är du i tv-läget. Men det stannar inte där, Dongii har blåtand så du kan använda trådlösa hörlurar när du spelar, något av en killer feature för många. Dessutom fungerar den med alla andra enheter som förlitar sig på USB-C och HDMI, så vill du slänga upp din dator på större skärm kan det vara möjligt.

Ja, det här låter ganska bra. Prislappen är inte så dum heller, super early bird finns kvar och vi snackar $29, alltså drygt 280 kr för själva Dongii. Detta är dock utan blåtand och diverse kablar och adaptrar, så var beredd på att det blir lite dyrare än så. Frakt och eventuell tull tillkommer förstås, likaså risken att den här Kickstarter-kampanjen landar platt på magen.

Dongii är som sagt uppe på Kickstarter nu, med 27 dagar kvar. Det finns en fejk-kampanj på Indiegogo med, så råka inte backa den om du är pepp.

Kolla Kickstarter-videon nedan:

https://www.kickstarter.com/projects/107761257/dongii-nintendo-switch-dock-and-65w-gan-charger