Det är vi som skriver Kong

Vi nämnde ju tidigare, i den lilla FAQ:en, vilka som skriver regelbundet på Kong, men en lite djupare presentation kanske vore i sin ordning innan vi drar igång. Så! Här är vi!

Thord D. Hedengren
Spelräv modell äldre (numera), entreprenör och författare, samt grundare till Kong en gång i tiden. Även känd från femtioelva andra spelsajter genom åren, bland annat. Knarkar Elder ScrollsBreath of the Wild, och har ett eShop-bibliotek som snart tar över Steam-diton.

Rickard Olsson
PC-spelare med Switch som komplement. Helt enkelt den perfekta kombinationen. Påstår fortfarande att The Last Guardian är och förblir världens bästa spel. Gillar det mesta som är slafsigt, som Gears, Doom och dylikt, men spelar även en hel del Mario och annat Nintendo-krafs på egen hand och med barnen. Följer, som alltid, CSGO-turneringar på Twitch med stort intresse.

Malin Jonsson
Hippie, häxa, och yogalärare – försök få ihop den kombinationen med tv-spelsnörd om du kan. Älskar djur och natur. Hatar att köra alla tänkbara fordon i spel för att det alltid slutar i total katastrof. Ryser orimligt mycket av ljudet från en annalkande Blood Moon

Anders Norén
Webbutvecklare, designer och gamer som helst försvinner in i rollspel i åtskilliga timmar. Spelar alldeles, alldeles för mycket Rocket League.

Gott så? Då kör vi!

Läs mer om: