Spelarkiv

Vampire: The Masquerade – Coteries of New York

Ny gameplay-trailer för Vampire: The Masquerade – Coteries of New York

Måndagen går i vampyrernas tecken här på Kong. I förmiddags publicerade vi vår recension av Vampyr, som släpps på Switch imorgon, och nu har Draw Distance passat på att släppa en ny trailer för Vampire: The Masquerade – Coteries of New York. Phew. Det borde finnas något slags förbud mot speltitlar med både kolon och tankstreck.

Som vi har rapporterat tidigare släpps VTMCoNY (ni vänjer er) till Switch i början av nästa år.

Switch får Vampire: The Masquerade – Coteries of New York tidigt nästa år

När studion Draw Distance tillkännagav Vampire: The Masquerade – Coteries of New York för ett par månader lovade de att en Switch-version av spelet var på gång också, och nu har vi fått lite bättre koll på när den kommer att släppas. Draw Distance lät meddela på Twitter att Switch-versionen planeras att släppas någon gång under första kvartalet nästa år. Det släpps även på PC, och PC-versionen kommer redan den 4 december.

Om du inte vill vänta till nästa år på bärbara vampyräventyr så har du lyckligtvis alternativ nära till hands. Actionäventyret Vampyr, som släpptes till PC, Xbox One och PlayStation 4 förra året, kommer till Switch den 29 oktober – lagom till Halloween. Du kan ta del av våra tankar om Switch-versionen av Vampyr lite närmare lanseringen.