Spelarkiv

Bee Simulator

Recension: Bee Simulator

Har du någonsin drömt om att få känna på hur det är att leva som ett bi, så har du chansen nu. Med Bee Simulator iklär vi oss den gulsvartrandiga kostymen med sting och gör allt det där ett riktigt arbetarbi gör, och lite till.

Men hur väl går det egentligen att förvandla den ständigt slitsamma och farliga vardagen för bin till den digitala världen med underhållning i fokus?

Läs mer

Svärma i Bee Simulator

Ända sedan Bee Simulator utannonserades har jag varit väldigt nyfiken på titeln. Nu är spelet släppt, och kostar 416 kronor på eShop. Räkna med att behöva ge upp i runda slängar 7,5 GB utrymme. Och visst går det bra att vara två spelare, så varför inte passa på att svärma ihop med någon du har i närheten?

Klicka vidare för lite tjusiga och sannerligen färgglada skärmdumpar.

Läs mer

Pokémon Sword & Shield, Romancing SaGa 3, och en bisimulator släpps i veckan

Det är förstås Pokémon Sword & Shield som är veckans stora släpp. På fredag får vi se om spelet, eller spelen kanske vi ska säga, lever upp till hajpen. Det har ju inte varit helt oproblematiskt direkt.

Annars är det HD-remaken av Super NES-JRPG:t Romancing SaGa 3 som lockar mest, spontant i alla fall. Bee Simulator skulle kunna visa sig vara något, och Yaga ser som bekant lovande ut.

Läs mer