Lucky Block – Kryptolotteriet där alla är vinnare

Lucky Block – Kryptolotteriet där alla är vinnare

Kryptoutvecklare tycks hela tiden komma på nya revolutionerande idéer. Ett av de mest lovande nya projekten som lanserats under 2022 är Lucky Block som drivs av blockchain och smarta kontrakt. Lucky Block är en kryptolotteriplattform som lanseras den 21 mars och som går ut på att göra onlinelotterier mer transparenta och lönsamma för spelarna.

Detta innovativa projekt har allt som behövs för att bli den mest lovande kryptovalutan att köpa under 2022. Avgörande är att även om dess kryptovaluta, LBLOCK, bara har handlats på Pancakeswap under någon månad, så har värdet redan ökat med över 1 000%.

Det finns alltså mycket att se fram emot med detta kryptoprojekt. Vi kikar närmre på Lucky Block – kryptolotteriet och dess kryptovaluta LBLOCK – nedan.

Kryptolotteri baserat på blockchain och smarta kontrakt

Att förstå sig på kryptovalutor och kryptoprojekt kan vara svårt för den som inte redan är insatt i kryptovärlden. Men vi ska försöka beskriva det så enkelt och utförligt som det bara går för att vem som helst ska kunna greppa vad Lucky Block är.

I det stora hela är Lucky Block ett slags världsomspännande lotteri som opererar på Binance Smart Chain med spelare som använder blockchain-protokoll. Skaparna bakom Lucky Block anser att lotterier inte bör vara geografiskt bundna och heller inte kopplade till lokala finansiella system. Deras fokus med detta kryptoprojekt har därför varit att utveckla ytterligare transparens och rättvisa i spel. Därav Lucky Block som är ett lotteri där varje spelare har bra vinstodds samtidigt som det tillhandahåller en bra strategi för investerare.

Lucky Blocks lotteri använder LBLOCK, plattformens egna mynt. LBLOCK används för att betala lottokuponger och transaktionsavgifter inom plattformen. Jackpottarna betalas även ut i LBLOCK. Detta är ett betydligt mer effektivare sätt att belöna vinnare gentemot FIAT-valuta, eftersom utbetalningar i LBLOCK kan göras omedelbart. Dessutom möjliggör LBLOCK dagliga prisdragningar på plattformen.

Den första dragningen är ännu inte gjord men den förväntas resultera i några riktigt stora och lyckliga vinnare. Första dragningen förväntas göras den 25 mars, fyra dagar efter att lotteriplattformen lanseras.

LBLOCK – En lönsam tillgång för investeraren

Nu när vi gått igenom vad lotteriplattformen Lucky Block är samt hur den fungerar kan vi börja gå in på dess mynt LBLOCK. LBLOCK har nämligen redan sett ett enormt uppsving på börsen sedan den introducerades och värdet förväntas inte annat än stiga.

Plattformen och dess tillhörande kryptovaluta nådde ett börsvärde på 1 miljard dollar den 17 februari, tre veckor efter dess lansering. Detta gjorde Lucky Block till det snabbaste växande kryptoprojektet någonsin.

Krypton listades på PancakeSwap den 11 februari och förväntas snart även dyka upp på Binance, världens största börs för kryptovalutor. Till dess kan du testa Lucky Block på Pancakeswap och bli en del av detta revolutionerande projekt som endast förväntas växa. Det finns trots allt ett flertal fördelar med Lucky Block som pekar på att plattformen kommer gå i rätt riktning. Till exempel lotteriets passiva inkomstpotential och planerna om att lansera Lucky Block NFTs. Framtiden är iallafall ljus för den blockchain- och smarta kontraktsdrivna lotteriplattformen.