Laytons dotter till Switch på fredag

Katrielle, Ernest och hunden Sherl.

Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy låter säkerligen bekant för somliga (och inte bara för att du redan läst helgens släppost). Det släpptes nämligen till mobil och Nintendo 3DS för drygt två år sedan, men kommer nu äntligen till Switch också – i form av en så kallad Deluxe Edition.

I Layton’s Mystery Journey får vi följa ikoniska gentlemannen och professorn Hershel Laytons dotter, Katrielle, och hennes assistent Ernest Greeves, på äventyr i pusslens och gåtornas tecken. Som vanligt, alltså. Med på resan finns även den talande hunden Sherl, som onekligen inspirerats av rasen Basset.

Deluxe-utgåvan, som alltså är den som släpps till Switch, innehåller inte bara grafisk puts – i HD, så klart – och nya pussel, utan även ett 50-tal kostymer som kan låsas upp genom spelande. En med det något tveksamma namnet ”Daddy’s girl”.

Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy släpps den 8 november, och kostar 429 kronor på eShop där det kan förbokas. Upp till 215 guldpoäng finns att hämta för den som köper det där.