De populäraste spelen just nu

De populäraste spelen just nu

Med tanke på den enorma mängden spel som produceras inom dagens spelindustri så är det lätt hänt att man som spelintresserad helt enkelt blir överrumplad av det enorma utbud som finns att tillgå.

I den här texten så kommer vi att gå igenom de spelen som är populärast just nu, samt en snabb beskrivning av dessa. 

Elden Ring från From Software

Om du har läst och tagit del av media kring spel på senaste tiden så är risken för att du har missat elden ring väldigt liten. Spelet är framtaget av From Software, utvecklarna och producenterna av den populära Dark Souls serien. Dark Souls har alltid varit känt som något av en ful ankunge, där den stundtals rätt dåliga grafiken och storyn gör att många väljer att spela någonting annat. Men för den som är har varit villig att förbise detta har fått sig en spelupplevelse som är svår att matcha.

Elden ring är ett spel där världen är massiv och där du kan få ut hundratals timmar ur din upplevelse. Storyn har fått höga betyg och är skriven av George R.R Martin, författaren bakom Game of Thrones. Det hela kan beskrivas som ett uppdaterat och mycket grandiosare Dark Souls, med en enorm värld och mängder av intressanta fiender. 

Elden Ring har fått otroliga betyg av så gott som en samlad och enad presskår och det är många som förutspår att Elden Ring inom kort kommer att erkännas som det bästa spelet genom tiderna. Om du har möjlighet så kan vi verkligen rekommendera att du testar på spelet.

Apex Legends

Apex Legends har länge varit oerhört populärt, men tack vare nya uppdateringar så har det fått ett uppsving i både intresse och spelare. Spelet är gratis att ladda ner via Steam och bjuder på en rad intressanta spelmöjligheter. Det här ett spel i Battle Royale-form och det finns över 20 olika karaktärer att testa och bemästra.

PUBG

Player Unknows :Battlegrounds har varit ute en längre tid, men för ett par månader sedan så blev spelet gratis att ladda ner och spela. Detta har lett till att en stor mängd nya spelare har tillkommit till spelet och att det numera är fullt av liv igen. Även här så är det Battle Royale som gäller, men PUBG är inte riktigt lika fartfyllt som Apex Legends tenderar att vara. Spelet går långsammare och du har längre tid på dig att tänka igenom alla beslut som du tar.

Minecraft

Den som har några år på nacken inom spelvärlden kommer säkerligen att fnysa åt att vi inkluderar Minecraft i den här listan. Men faktum är att det trots sin ålder fortfarande är ett av världens mest populära spel. Om du inte har spelat Minecraft på ett tag så finns det mycket att hämta i form av nya uppdateringar som har gjort att spelet mer eller mindre känns helt nytt. Alla uppdateringar har varit helt och hållet gratis, och vi kan verkligen rekommendera att du ger spelet en ny chans om det var ett tag sedan du testade det.