Spelarkiv

The Wonderful 101

The Wonderful 101 bekräftat

För några dagar sedan kom en ledtråd om att Wii U-titeln The Wonderful 101 kunde vara på väg till Switch, och nu är det bekräftat. PlatinumGames öppnade en kickstarter för spelet, och satte gränsen till runt $50,000 för att kunna ge ut en Switch-version av spelet. Men de nöjde sig inte där. Vid $250,000 respektive $500,000 skulle vi även få se en Steam- och en PS4-version av samma spel, och samtliga gränser sprängdes givetvis omgående.

I skrivande stund är summan uppe i närmare en miljon dollar, vilket är nästa milstolpe då något nytt kul läggs till. Och när du läser detta, om du inte är riktigt jäkla snabb, så är säkert även den gränsen nådd sedan länge. Det finns ytterligare mål att sikta mot, och en rad olika ”rewards” att lägga slantarna på. Så ta dig en titt om The Wonderful 101 är något du själv väntat på. Alldeles för länge.

The Wonderful 101 till Switch?

Wii U-exklusiva The Wonderful 101 är en av de titlar som Switch-spelare världen över fortfarande väntar på. Men hur länge till? Ingenting har bekräftats, men nog får man tro att något är på gång när PlatinumGames twittrar ut denna bild på Hideki Kamiya, en av hjärnorna bakom 101. Lägg märke till skärmen som säger att klockan är 1:01, och datumet den förste oktober (månad 10, dag 1). Lagom misstänksamt, eller?