The Elder Scrolls: Blades

Spelarkiv

The Elder Scrolls: Blades

Rälsaction och stadsbyggande i Switch-versionen av mobilspelet.

The Elder Scrolls: Blades är släppt

Bethesdas gratislir The Elder Scrolls: Blades släpptes alldeles nyss på eShop, gratis. Det här är ju ett free to play-lir, så du vill kanske spendera lite pengar på guld om du ska komma långt i spelet snabbt, men överlag är det ganska snålvänligt.

Frågan är bara hur The Elder Scrolls: Blades står sig mot mobilversionerna? Knappar borde göra spelet mer lättkontrollerat, men samtidigt är det en ganska bantad spelupplevelse från första början. Måhända återkommer vi i ärendet, men tro absolut inte att det här är en ”riktig” Elder Scrolls-upplevelse. Vill du ha det på din Switch är det Skyrim som gäller.

Switch-versionen av The Elder Scrolls: Blades försenas

Bethesda sparkade igång deras presskonferens på årets E3 med nyheten att free to play-mobilspelet The Elder Scrolls: Blades kommer att släppas till Nintendo Switch under 2019. Sedan dess har det dock varit tyst om Switch-versionen av Blades, och det fick kanske sin förklaring idag. Under natten delade Bethesda med sig av nyheten att The Elder Scrolls: Blades på Switch har försenats till nästa år.

Enligt Bethesda beror förseningen på att ändringar i mobilversionen har resulterat i längre utvecklingstid på Switch. De vill också ta lite längre tid till att putsa Switch-versionen innan den släpps. The Elder Scrolls: Blades på Switch kommer att bjuda på rörelsekontroller, cross platform-matcher mot spelare på mobilversionen, och möjlighet att synkronisera framsteg mellan mobilversionen och Switch-versionen. Precis som Blades på mobil kommer Switch-versionen också att vara gratis.