Spelarkiv

Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast

Mer Star Wars på gång till Switch?

Och ett leende som behöver jobbas på.

Nyligen släpptes Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast (alltid lika underhållande med två kolon i en titel) till Switch, vilket Kong skrev om här. Det är också sedan tidigare känt att nästa del i serien, Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academy är på väg till formatet och landar någon gång tidigt 2020. Men det tar kanske inte slut där?

I en intervju med Gamezindustri.biz avslöjar studion bakom Switch-utgåvorna, Aspyr Media, att mer är på gång:

The reception to the Star Wars games… it just blows our mind. These are just our first two announcements and we have so much more coming.

Nu säger de ju inte att det är specifikt Star Wars det handlar om, men det är åtminstone en hint om att så kanske kan vara fallet. Vi rymdnördar från en galax, långt, långt borta håller förstås tummarna.

Dragon Quest får konkurrens av D&D-rollspel i veckan

Det är ännu en rollspelstung vecka för oss Switch-spelare. Hela fyra Dragon Quest-spel når oss på fredag, dels de tre första, och dels det efterlängtade Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age. Är du mer intresserad av klassiska PC-rollspel av Dungeons & Dragons-typ så släpps enhanced edition-versionerna av Baldur’s GateIcewind Dale samt Planescape: Torment på fredag de med.

Annars har vi en del action på ingång. Contra: Rogue Corps kommer på tisdag och Fight’N Rage samt Darksiders II Deathinitive Edition på torsdag. Hyllade Ori and the Blind Forest, tidigare enbart till Xbox, får en definitiv version på fredag.

Läs mer