Sayonara Wild Hearts

Spelarkiv

Sayonara Wild Hearts

Ett spel om att åka motorcykel, skejta, göra upp i dance battles, skjuta laserstrålar och svinga svärd – allt i hjärtekrossande hastighet. Nej, vi vet inte heller om Sayonara Wild Hearts lever upp till allt detta.

Link’s Awakening, Sayonara Wild Hearts och Untitled Goose Game lockar i veckan

Det är en ganska tung vecka för Switch-spelare, med flera lockande släpp. Tyngst av alla är förstås The Legend of Zelda: Link’s Awakening som kommer på fredag (20/9). Då släpps även Ni No Kuni Remastered: Wrath of the White Witch och Untitled Goose Game – två spel som garanterat båda fått uppmärksamhet, men på väldigt olika vis. Frågan är hur hårt det påverkas av Links äventyr, rent försäljningsmässigt.

Läs mer

Sayonara Wild Hearts kommer till Switch

Om du, liksom många andra, spanade in Apples stora iPhone-event så hajade du nog till när Sayonara Wild Hearts dök upp. Det är ett av flera spel som är med när prenumerationssjänsten Apple Arcade släpps den 19 september (Spelbloggen har en lista på alla). Men det är inte bara Apple-diggare som får spela Sayonara Wild Hearts, spelet kommer även till Switch (och PlayStation 4), samma dag dessutom.

Sayonara Wild Hearts har för övrigt utvecklats av samma gäng som gjorde Year Walk och Device 6, tunga titlar för framför allt mobilspelare. Låt oss bara säga att det är lovande.