Rocket League

Spelarkiv

Rocket League

Mashup mellan radiostyrda bilar och fotboll. Resultatet är ett av de bästa sportspelen sedan NBA Jam.

Det här spelar vi i helgen (vecka 45)

Ännu en vecka går så sakteligen mot sitt slut, och Kong-redaktionen ser fram emot att sjunka ner i soffan med våra Switch-enheter i helgen. Luigis senare dammsugaräventyr fortsätter att underhålla två av Kong-medlemmarna, trots att vi har lagt halloween bakom oss. En tredje fortsätter att utforska främmande världar i ett öppen värld-rollspel som kommer till Nintendo Switch i början av nästa år, och en fjärde har spanat in ett gokart-spel med en viss katt som älskar lasagne.

Läs mer

Det här spelar vi i helgen (vecka 44)

Det är Halloween-helg, och dessutom släppvecka för ett av årets mest spännande Switch-spel: det mycket vältajmade Luigi’s Mansion 3. En av medlemmarna i Kong-kvartetten kommer att testspela Luigis senaste spökäventyr. En annan av de fyra har gått upp i rök. De övriga två fördriver helgens speltid genom att försvinna in i ett öppet rollspel som inte finns på Switch än, men som kommer att portas vad det lider. Snart, hoppas vi.

Läs mer

Rocket League går ”Upside Down” i årets halloween-event

Årets upplaga av Rocket Leagues Haunted Hallows-event släpptes inatt, och i år sker bilspelets halloween-event i samarbete med Netflix och Stranger Things. Mellan den 14 oktober och 11 november samlar Rocket League-spelare in Candy Corn-godis som kan spenderas på föremål inspirerade av Stranger Things och halloween i allmänhet.

Banan ”Farmstead Arena” har fått en makeover under eventet, och heter nu ”Farmstead (The Upside Down) Arena”. Som namnet antyder kan spelare vänta sig en omgivning inspirerad av The Upside Down – den parallella dimensionen i tv-serien. Mer information om årets Haunted Hallows finns på Rocket Leagues webbplats.

Jag har inte hunnit spana in eventet än, men jag ser fram emot att spendera några timmar med det nu i helgen. Det blir ett trevligt avbrott efter The Witcher 3: Wild Hunt.