Overwatch

Spelarkiv

Overwatch

Tracer & Co. kommer till Switch, och ger oss dessutom Overwatch i bärbart format om vi så vill.

Overwatch kommer ej på kassett

Pew pew pew!

Planerar du att köpa Overwatch till Switch i morgon, den 15 oktober, men avskyr digital distribution och endast köper spel på kassett från fysisk butik? Då bör du veta att spelet, eller boxen snarare, endast innehåller en nedladdningskod. Bummer! Och får man tro Nintendo själva så ligger storleken på drygt 12 GB. Värt att ha i åtanke för alla 28.8k-surfare.

Å andra sidan så ingår tre månader Nintendo Switch Online, men kom ihåg att avbryta prenumerationen om du inte avser fortsätta, för den förnyas automatiskt annars.

Overwatch i Super Smash Bros. Ultimate?

Jeff Kaplan, regissör för Overwatch, verkar verkligen vilja att Nintendo introducerar någon av spelets skjutglada kämpar i Super Smash Bros. Ultimate. Så här sa han till IGN i en intervju:

To the Smash Brothers team, whatever character you want, we love them all. They’re all our babies, you can have any single one of them. We have 31 to choose from. […] Tracer’s our girl, Tracer’s our mascot. She’d be my first choice.

Jeff Kaplan

Overwatch är som bekant på väg till Switch, så det är inte lika absurt som det kanske låter. Det är rentav snart här, den 15 oktober släpps spelet. Vi får väl se om det betyder att Tracer gästspelar i Super Smash Bros. Ultimate i framtiden. Personligen tvivlar jag på det, men Banjo-Kazooie är ju där, så varför inte?