Ni No Kuni: Wrath of the White Witch

Spelarkiv

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch

Level-5:s klassiska rollspel gjordes i samarbete med legendariska filmstudion Studio Ghibli, nu i en version till Switch.

Det här spelar vi i julhelgen

Julen är här, och mellan ohälsosamma mängder julmat och julgodis, julklappsutdelning och familjevänliga filmer på tv:n så kommer vi på Kong-redaktionen även att hitta lite tid till att sjunka ner i soffan med våra Nintendo Switch-enheter. Själva, eller tillsammans med familjen i Mario Kart 8. Det blir ett välkommet avbrott från julfixandet.

Kong-redaktionen avslutar ”Det här spelar vi i helgen”-följetongen med en liten julspecial. Det här är vad vi kommer att spela i julhelgen.

Läs mer

Det här spelar vi i helgen (vecka 44)

Det är Halloween-helg, och dessutom släppvecka för ett av årets mest spännande Switch-spel: det mycket vältajmade Luigi’s Mansion 3. En av medlemmarna i Kong-kvartetten kommer att testspela Luigis senaste spökäventyr. En annan av de fyra har gått upp i rök. De övriga två fördriver helgens speltid genom att försvinna in i ett öppet rollspel som inte finns på Switch än, men som kommer att portas vad det lider. Snart, hoppas vi.

Läs mer

Det här spelar vi i helgen (vecka 43)

Ännu en vecka är till ända, och vi på Kong-redaktionen firar i vanlig ordning genom att berätta vilka spel vi har kastat längtande blickar på inför helgen. Rickard och Anders jobbar på allhelgonastämningen med skräckspel (eller småläbbiga spel, i alla fall), Malin överväger en nostalgitripp med en Game Boy-kassett från barndomen, och ett visst sportspel fortsätter att komma i vägen för Thords JRPG-planer.

Läs mer

Det här spelar vi i helgen (vecka 38)

Årets kanske mest speltäta vecka på Switch går mot sitt slut, och den har bjudit på något för alla. The Legend of Zelda: Link’s Awakening för fans av actionäventyr, GRID Autosport för racingfanatiker, Untitled Goose Game för den som vill ha något nytt och spännande, Puzzle Quest: The Legend Returns för pusselspelare, och JRPG-fans får försöka hinna med Ni No Kuni: Wrath of the White Witch innan Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age släpps nästa vecka. Det är bara 100 timmar långt, trots allt. Inga problem.

Det här är vad Kong-redaktionen kommer att lägga sin speltid på i helgen.

Läs mer

Lanseringstrailer för Ni No Kuni: Wrath of the White Witch

Om du läste Thords inlägg om JRPG ♥︎ Switch imorse så vet du att det är bråda tider för JRPG-fans med en Switch-enhet hemma. När rollspelen med hundratals timmar speltid duggar tätt så är det svårt för enskilda spel att sticka ut från mängden. Lanseringstrailern för Level-5:s Ni no Kuni: Wrath of the White Witch gör dock ett bra jobb med att argumentera för varför just det spelet ska göra dig sällskap i höstmörkret. Den handlar förstås främst om den remastrade versionen, men den är ändå talande för Switch-spelare, som får en variant av PS3-originalet.

Det släpps den 20 september – nu på fredag.