Fight'N Rage

Spelarkiv

Fight'N Rage

Sidoscrollande beat-’em-up i Final Fight-stuk.

Dragon Quest får konkurrens av D&D-rollspel i veckan

Det är ännu en rollspelstung vecka för oss Switch-spelare. Hela fyra Dragon Quest-spel når oss på fredag, dels de tre första, och dels det efterlängtade Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age. Är du mer intresserad av klassiska PC-rollspel av Dungeons & Dragons-typ så släpps enhanced edition-versionerna av Baldur’s GateIcewind Dale samt Planescape: Torment på fredag de med.

Annars har vi en del action på ingång. Contra: Rogue Corps kommer på tisdag och Fight’N Rage samt Darksiders II Deathinitive Edition på torsdag. Hyllade Ori and the Blind Forest, tidigare enbart till Xbox, får en definitiv version på fredag.

Läs mer

Fight’N Rage kommer till Switch

Den sidoscrollande slagsmålsorgien Fight’N Rage är på väg till Switch. Enligt Gematsu väntas spelet landa på eShop den 26 september redan, med versioner till Xbox One och PlayStation 4 något senare för den som föredrar det.

Kan du mot förmodan inte vänta så finns spelet redan på Steam, och reas i skrivande stund ut för smala €3.99. Något billigare än de 208 kronor som krävs för att få ladda ned Switch-versionen. Men Switch är ju Switch, eller hur?